Poradna Braun LS 5160

Autor: Anonym | Vloženo: 13.11.2011 000 22:08 | Témata: Poradna Braun LS 5160

Anonym

Proč nikdo neodpověděl na otázku L.L.?

cituji: Byla jsem se strojkem ohromně spokojená, dokud mě při holení nezačal strašně "tahat"- jakoby docházely baterie. Vyměnila jsem je tedy, ale nic se nezměnilo. Můžete mi prosím poradit, jestli se to někomu už také stalo, jestli není tupý (mám ho cca 2 roky a používám ho 1x týdně) a co s tím mám dělat? Děkuji

Mám ten samý problém a odpověd by mě velice zajímala, náhradní planžety pro tento strojek jsou velmi drahé a já nikde nemůžu zjistit, co balení náhradních planžet obsahuje, zda je v něm i přední část strojku, která trimuje chloupky, protože právě ta se mi zdá opotřebovaná (tupá) a proto při holení dochází k tahání za chloupky. Zkoušela jsem zda se tato část strojku dá vůbec sundat (a tedy i vyměnit), ale bez úspěchu. Prosím o odbornou radu, strojek mi leží už dlouho v šuplíku a já bych ho ráda zase měla v pořádku a začala používat... Děkuji.

  • www.24-elektro.cz

    www.24-elektro.cz

    21. listopadu 2011

    Dobrý den

    Problém doporučujem zkonzultovat přímo s výrobcem/dovozcem či jeho servisem. Kontakty jsou k nalezení zde http://www.braun.com/cz/home.html . Jedině oni jsou schopni vám kvalifikovaně poradit s vaším problémem.

    S pozdravem
    http://www.24-elektro.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (3)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.