Poradna Braun LS 5560

Autor: | Vloženo: 23.05.2013 000 13:22 | Témata: Poradna Braun LS 5560

Pupínky

Dobrý den, po oholení tímto strojkem mám na nohou pupínky a svědí mě kůže. Musím teda říct, že mám kůži velmi citlivou. Dosud jsem se holila žiletkami Venus a měla jsem právě pupínky a zarůstání chloupků. Myslela jsem, že tohle s holicím strojkem nebude. Musím teda říct, že mám hodně citlivou kůži. Máte to taky někdo tak?

  • Depilujeme.cz

    Depilujeme.cz

    23. května 2013

    Dobrý den, zarůstání chloupků je velmi častý problém ať už se holíte nebo používáte epilátor. Ten je totiž dost nešetrný. Doporučujeme dělat několik dní po ošetření epilátorem peeling pokožky, aby se uvolnilo ústí vlasových folikulů a chloupky mohly růst ven a nezarůstaly. Ne však dříve než 24 hodin po ošetření.
    Je také důležité dodržet postup, před odstraňováním chloupků by měla být pokožka čistá a desinfikovaná, po odstranění je dobré použít nějaký zklidňující přípravek k tomu určený.
    Můžete také zkusit depilaci cukrovou pastou, která je čistě přírodní a nezpůsobuje podráždění, protože chloupky jsou odstraňovány i s kořínky po směru růstu, nikoliv proti, jako je tomu u jiných prostředků.
    Pro více informací navštivte naše stránky nebo nám napište e-mail.
    www.depilujeme.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.